06.04.2022
|
Jaana Jukarainen

Muistiluotsin etäryhmätoiminta keväällä 2022

Kun keho ja mieli voivat hyvin, myös koettu elämänlaatu on parempaa. Kaikille avoimet etäryhmätuokiot tarjoavat mahdollisuuden panostaa oman kehon sekä mielen hyvinvointiin, kätevästi kotoa käsin.
Viikoittain kokoontuviin etäryhmiin pääsee turvallisesti mukaan internetyhteyden omaavalla tietokoneella tai älylaitteella, napauttamalla kyseisen ryhmän linkkiä.
Aikaisempaa kokemusta etäryhmästä ei tarvita, halutessasi opastamme sinua puhelimitse. Ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Tervetuloa mukaan silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Mielen hyvinvointi etätuokio tiistaisin klo 13-14

Ryhmässä käydään keskustellen ja pohtien läpi aiheita, jotka vaikuttavat sisäiseen hyvinvointiimme. Tavoitteena on erilaisten työkalujen avulla löytää tapoja syventää itsetuntemusta
ja sen kautta kohentaa omaa hyvinvointia. Tutustumme monipuolisiin harjoituksiin, jotka auttavat meitä silloin, kun arki eri syistä tuntuu haasteelliselta. Keskusteluihin
voi osallistua juuri niin aktiivisesti kuin itse haluaa, oman olon mukaan.

Ryhmä kokoontuu joka tiistai klo 13-14, Teamsin välityksellä.

Osallistua voit oheisen linkin kautta. Linkki on joka kerta sama.

Osallistumaan pääset tästä
tai kirjoittamaan selaimeesi http://bit.ly/3u6SGsh

Lisätietoja ja tekninen opastus: emilia.eklund@muistihelsinki.fi tai 044 750 5415

Avoin etäkuntotuokio torstaisin klo 10-11

Monet tutkimukset ovat osoittaneet liikunnan harjoittamisen kiistattomat terveysvaikutukset. Säännöllinen liikunnan harrastaminen kohentaa sekä fyysistä
että psyykkistä kuntoa ja toimintakykyä. Liikunta piristää mieltä ja erityisesti ikääntyneiden ihmisten kyky tulla toimeen omillaan voi parantua liikunnan avulla.
Säännöllisen liikunnan on todettu virkistävän aivojen toimintaa ja hermoverkkojen välisiä yhteyksiä. Myös muistin toiminta voi kehittyä säännöllisen liikuntaharrastuksen seurauksena.

Ryhmän ohjelmassa on vaihtelevasti rauhallista kehonhuoltojumppaa sekä kevyttä, mutta monipuolista kuntoliikuntaa.
Jumpan liikkeet tehdään aina oman kunnon mukaan ja useimmat harjoitteet on mahdollista toteuttaa joko seisten tai istuen.

Ryhmä kokoontuu joka torstai klo 10-11, Teamsin välityksellä. Osallistua voit oheisen linkin kautta. Linkki on joka kerta sama.

Osallistumaan pääset tästä
tai kirjoittamaan selaimeesi http://bit.ly/3u6SGsh

Lisätietoja ja tekninen opastus: sofia.halme@muistihelsinki.fi tai p. 044 765 3999 tai 09 454 2750

Aktivoiva kuntotuokio

Helsingin Muistiyhdistys ry tarjoaa muistisairaille ja heidän läheisilleen mahdollisuuden osallistua yksilöllisesti ohjattuun viikoittain toteutettavaan etäjumppatuokioon!
Etäjumppatuokio kestää 45 min ja se toteutetaan Teamsin välityksellä. Tuokion aluksi käydään läpi asiakkaan kuulumiset ja tarkistetaan, että asiat ovat kunnossa.
Tämän jälkeen siirrytään jumpan pariin. Jumppa sisältää monipuolisesti koko kehoa ja kunnon eri osa-alueita harjoittavia liikkeitä. Tuokion jumppaliikkeet
suunnitellaan erityisesti asiakkaan tarpeet huomioiden. Säännöllisesti toteutettu liikuntatuokio kohottaa kuntoa ja ylläpitää toimintakykyä! Tervetuloa kokeilemaan!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Sofia Halme sofia.halme@muistihelsinki.fi tai 044 765 3999

På kommande i maj: distansgrupp på svenska

Från och med maj kommer det att startas en distansgrupp med varierande teman på svenska.
Gruppen behandlar både motion, sinnets välmående och hjärngymnastik och gruppen är öppen för alla.

Mer information: emilia.eklund@muistihelsinki.fi eller 044 750 5415

Tulostettava esite Muistiluotsin etäryhmät kevät 22_päivitetty(pdf)