01.12.2020
|
Jaana Jukarainen

Omaisten vertaistuki järjestetään loppuvuoden etänä

Koronatilanne on nyt leviämisvaiheessa ja tautitilanne vakava. Koronakoordinaatioryhmä antoi tänään seuraavaksi kolmeksi viikoksi suositukset, joita sitoudumme yhdistyksessämme noudattamaan. Tämä tarkoittaa, että sosiaaliset kontaktit tulisi laittaa nyt minimiin ja kokoontumiset ovat mahdollisia ainoastaan lakisääteisille alle kymmenen hengen yhdistys- ja yrityskokouksille, jotka laissa on määrätty. Siispä kaikki muut kokoontumiset ovat nyt kielletty.

Tämän vuoksi Ruskeasuon omaisten vertaistukiryhmä Ma 14.12 on peruttu. Mikäli Ruskeasuolla käyneistä on kiinnostuneita etätapaamiseen, niin sellainen voidaan järjestää mielellään, jos halukkaita löytyy. Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi sähköpostilla tuulikki.tarkiainen@alzhki.fi. Voit myös liittyä Ruskeasuon maanantai-iltapäivän omaisten whatsapp-ryhmään ilmoittamalla Tuulikille numerosi. Näin poikkeusaikoina voimme hyödyntää myös sitäkin kanavaa ja jakaa kuulumisia, tervehdyksiä toisillemme ja pitää yhteyksiä yllä.

Vuosaaren omaisten vertaistukiryhmien osalta tilanne on sama, eli lähiryhmät on peruttu, mutta jouluinen etätapaaminen järjestetään Ti 8.12 klo 13.00.

Ruskeasuon lähitapaamiset käynnistyvät 11.1 klo 13, jos koronatilanne sen sallii. Toivotaan, että siihen mennessä tautitilanne helpottaisi ja pysyttäisiin terveinä.