20.01.2021
|
Jaana Jukarainen

KotiTV

Helsingin sosiaali- ja terveystoimi, erityisesti sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, on mukana Koti TV-kokeilussa. Kokeilun aikana erityisesti kääntyneille helsinkiläisille tarjotaan liikunnallista etäkuntoutusta, muistikuntoutusta ja opetuksellista ohjelmaa, kuten erilaisia luentoja, suoraan kotiin. TV-kanava on maksuton ja sen avulla halutaan tukea ikäihmisten hyvinvointia ja kotona asumista. Pilotti on toteutettu yhteistyössä Kuntopaikka HH Oy:n, eri sairaanhoitopiirien ja kuntien kanssa.

Kanava näkyy antennitalouksissa kanavalla numero 33 ja DNA:n kaapeliverkossa kanavalla 66. Ohjelmien suoria lähetyksiä voi katsoa myös osoitteessa www.kotitv.fi. Kanavalla on lähetyksiä arkipäivisin klo 11–13. Aamun lähetykset klo 11–12 keskittyvät liikuntaan ja muistikuntoutukseen, iltapäivisin klo 12–13 tarjolla on kulttuuria ja oppimista. Koti TV-kokeilu jatkuu kesäkuuhun 2021. Ohjelmaa lähetetään myös ruotsiksi.

Monia palvelujamme on suljettu koronapandemian vuoksi ja Helsingin kaupunki haluaa tarjota niille vaihtoehtoja, kunnes taas voimme palata normaaliin toimintaamme.

KotiTV esite