11.05.2022
|
Jaana Jukarainen

Helsingin ja Itä-Uudenmaan Muistiluotsi hakee uutta muistiohjaajaa Helsinkiin

MUISTIOHJAAJA

Muistiluotsit (www.muistiluotsi.fi) ovat Muistiliiton jäsenyhdistysten ylläpitämiä asiantuntija- ja tukikeskuksia, jotka tarjoavat apua ja tukea muistisairaille ja heidän läheisilleen.
Muistiluotsit toimivat 18 maakunnassa muodostaen koko maan kattavan verkoston. Helsingin ja Itä-Uudenmaan Muistiluotsin toiminta-alueeseen kuuluvat Helsinki, Porvoo, Sipoo, Askola,
Lapinjärvi, Loviisa, Mäntsälä ja Pornainen. Toimistot sijaitsevat Helsingissä ja Porvoossa.

Etsimme nyt muistiohjaajaa toiminta-alueena Helsinki. Tehtäviin kuuluu mm. muistisairaiden ja omaisten monipuolisen ryhmätoiminnan suunnittelu ja ohjaaminen sekä asiakashankinta, yksilöllinen
neuvonta- ja ohjaustyö, vapaaehtoistoiminnan koordinointi, tapahtumat, luennot ja Muistikummituokiot sekä MuistiNeuvo-puhelinpalveluun vastaaminen. Aktiivinen yhteistyö eri sidosryhmien kuten
kaupungin, vapaaehtoisverkostojen sekä muiden järjestöjen kanssa on tärkeällä sijalla.

Toivomme, että sinulla on soveltuva koulutustausta sosiaali- ja terveydenhuollon alalta. Osaat ohjata erilaisia ryhmiä, ja sinulla on kokemusta muistisairauksista ja toimintakyvyn tukemisesta.
Sinulla on itsenäinen ja oma-aloitteinen työote, hyvät organisointitaidot sekä tietotekniset taidot. Vapaaehtoistoiminta on tuttua. Ruotsin kielen sujuva osaaminen on etu mutta ei edellytys.
Töitä voi olla satunnaisesti iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja itsenäisen työn muistisektorilla sekä Muistiluotsi-verkoston vahvan tuen. Sinulla on myös hyvä mahdollisuus vaikuttaa työn kuvaan.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Teija Mikkilä p. 040 589 2776  tiistaina 17.5. klo 13.00–15.00 tai perjantaina 20.5. klo 10.00 – 12.00 tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse teija.mikkila@muistihelsinki.fi.

Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoivomuksesi viimeistään perjantaina 27.5. osoitteeseen toimisto@muistihelsinki.fi.