08.04.2021
|
Jaana Jukarainen

GeriActive- aktiivisuuspelin kokeilu

Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua GeriActive- aktiivisuuspelin kokeiluun, joka on osa Helsingin kaupungin liikkumisohjelman toimenpiteitä ikääntyvien liikkumisen edistämiseksi. Liikkumisohjelman kokeilujen tavoitteena on innostaa ikääntyviä liikkumaan uudella tavalla sekä tukea aktiivisuutta edistävien innovatiivisten ratkaisujen kehittämistä. Kokeilun teemana ovat: lihaskunnon ja tasapainon kehittäminen, liikkeen ja kognitiivisten taitojen yhdistäminen sekä sosiaalisuus liikkumisen edistäjänä.

Kahden kuukauden kokeilujakso käynnistetään yhteisellä Microsoft Teams-tilaisuudella

torstaina 15.4 klo 11.00-11:30. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan tähän

tilaisuuteen, jossa pääsette kuulemaan lisää kokeiltavasta palvelusta. Kerromme

tilaisuudessa tarkemmin, miten pääsette mukaan!

Pääsette osaksi aivan uudenlaisen palvelun kokeilua, jossa pelaajat ja Muistiluotsi-järjestö pääsevät yhdessä yrityksen kanssa kehittämään pelin sisältöä juuri ikääntyneiden tarpeisiin sopivaksi.

Virtuaalitilaisuuden pitävät Rehaboo- yrityksen perustajat Katju Lähteenaro ja Peter Green sekä lääkäri Hannes Relander.

Kutsu aktiivisuuspelin esittelytilaisuuteen

Torstaina 15.04.2021 11:00-11:30

Mikäli haluat osallistua etätapaamiseen, paina alla olevasta linkistä ”Pääset mukaan tilaisuuteen tästä linkistä” kokouksen ajankohtana ja se avautuu itsestään uuteen internet-selaimen ikkunaan. Tietokoneen lisäksi kokoukseen on mahdollista liittyä myös älypuhelimen tai tabletin kautta.

Pääset mukaan tilaisuuteen tästä linkistä

Tilaisuuteen osallistuminen ei sido sinua osallistumaan testiryhmään, joten lämpimästi tervetuloa mukaan kuulemaan lisää kokeiltavasta palvelusta!

Otathan yhteyttä, jos mieleesi tulee kysyttävää! (Sofia Halme p. 044 765 3999)